R.S. | 19. 1. 2024, 09:41

Mladi morilec Kosta znova šokiral s svojimi izjavami (njegovi zdravniki so zaskrbljeni)

Mirror

Najmlajši množični morilec na svetu povzroča težave svojim zdravnikom. 

Kosta Kecmanović je maja na osnovni šoli Vladislava Ribnikarja ubil 10 ljudi. Ker je bil takrat star šele 13 let, za svoja dejanja ni kazensko odgovarjal. Kljub temu pa je že več mesecev na psihiatrični kliniki za otroke v Beogradu, kjer naj bi bil zelo nezadovoljen. Njegove nenavadne želje in izjave v kliniki že več mesecev burijo duhove. 

Zdravniki se vedno znova čudijo njegovemu vedenju. Decembra naj bi zdravnikom večkrat dejal, da naj ga spustijo domov, da bo lahko okrasil novoletno jelko. Želel je obiskati tudi frizerja, poroča Srbska republika. Pogrešal naj bi svojega psa in prosil zdravnike, da ga pripeljejo v bolnišnico, saj ga že dolgo ni videl. 

V strelskem pohodu je ubil 10 ljudi.

V strelskem pohodu je ubil 10 ljudi.

Profimedia

Deček naj bi imel težave s spanjem. "Zdravniki imajo na splošno z njim težave, ker ponoči ne spi. Ko ne spi, vstane in noče zaspati. Pred kratkim je naredil nekaj izjemno nenavadnega. Skočil je iz postelje in začel spraševati o sestri, na katero se zelo dolgo ni spomnil. O njej je govoril samo na začetku hospitalizacije," je vir razkril medijem. 

Zmota njegovega očeta

Kriminalistični inšpektorji so nedavno sporočili, da je oče morilca sprva mislil, da je Kosta med ranjenimi v streljanju na osnovni šoli. "Klical je prijatelje in jih rotil, naj mu pomagajo rešiti njegovega Kosto. Pognal se je iz stanovanja in poskušal poklicati taksi, da bi ga odpeljal v šolo. Ker pa mu ni ustavilo nobeno vozilo, se je odločil, da bo peš do 600 metrov oddaljene šole odšel kar peš," je za Informer povedal dobro obveščeni vir. Vendar je bila resnica veliko bolj temačna. Deček je okrutno pobil devet svojih vrstnikov in šolskega paznika.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol