R.S. | 2. 3. 2023, 09:25

Kralj Karel III. obračunal s Harryjem in Meghan Markle: dobila sta obvestilo, ki ga nista pričakovala

Profimedia

Zakonca sta nad odločitvijo zelo razočarana in sta prepričana, da ju želi kraljeva družina s to potezo dokončno ponižati.

Princ Harry in Meghan Markle se morata po odločitvi kralja Karla III. izseliti iz hiše s posestva ob gradu Windsor. Buckinghamska palača je zakoncema že poslala obvestilo o izselitvi. Karel III. je hišo zdaj ponudil princu Andrewu, ki so mu bili zaradi spolnih obtožb odvzeti vojaški in kraljevi nazivi. Razkošna hiša ima dvajset sob, princ Harry in njegova soproga sta v njej živela le nekaj mesecev.

Twitter/Vlora news

Prestižni dom je bil poročno darilo pokojne kraljice Elizabete II. Tam sta zakonca lani praznovala prvi rojstni dan hčerke Lilibet, sicer pa živita v ZDA. Nepremičnina je bila med letoma 2018 in 2019 prenovljena. Novico o izselitvi naj bi zakonca izvedela že nekaj dni po tem, ko je Harry objavil svojo prvo knjigo z naslovom Spare, ki je v začetku leta dvignila veliko prahu. 

Profimedia

Zakonca sta nad odločitvijo kralja Karla III. zelo razočarana in sta prepričana, da ju želi kraljeva družina s to potezo dokončno ponižati. Še vedno ni jasno, ali bosta povabljena na kronanje kralja Karla III., ki bo 6. maja v Veliki Britaniji.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord