R.S. | 6. 11. 2022, 11:39

Kraljica Elizabeta II. se je pred smrtjo na skrivaj družila s hollywoodskim igralcem

Profimedia

"Rada se je videla z njim in res sta se ujela. Povabila ga je na kosilo. Dovolili so mu celo prileteti s helikopterjem," je povedal vir, ki je blizu kraljevi družini. 

Kraljica Elizabeta II. naj bi v tednih pred svojo smrtjo sklenila pristno prijateljstvo s hollywoodsko zvezdo - Tomom Cruisom. Monarhinja in zvezdnik Top Guna in Misije nemogoče sta se med poletjem "res ujela", poroča The Sunday Times.

60-letni Tom Cruise se je letos udeležil praznovanja kraljičinega platinastega jubileja, s katerim je obeležila 70. obletnico na prestolu. Cruise je v preteklosti povedal, da občuduje kraljico. "Je ženska, ki jo zelo občudujem. Ima ogromno dostojanstva in občudujem njeno predanost. To, kar je dosegla, je zgodovinsko," je povedal pred leti.

Profimedia

Na jubileju se igralec in kraljica nista mogla spoznati, ker so kraljico pestile težave z mobilnostjo. Kasneje ga je povabila na poseben ogled gradu Windsor, kjer sta skupaj popila čaj"Rada se je videla z njim in res sta se ujela. Povabila ga je na kosilo. Dovolili so mu celo prileteti s helikopterjem," je povedal vir, ki je blizu kraljevi družini. 

Nadobudno prijateljstvo naj bi se nadaljevalo s kosilom, a je žal kraljica pred ponovnim srečanjem umrla.