R.S. | 6. 7. 2023, 16:40

Ni več dvoma: znan vzrok smrti vnuka Roberta De Nira

Profimedia/fotomontaža

Smrt 19-letnika je bila popolnoma nepričakovana. Kaj ga je ubilo?

Drena De Niro, hčerka Roberta De Nira, je sporočila vzrok smrti svojega sina Leandra, ki so ga pred dnevi našli mrtvega v stanovanju. Star je bil zgolj 19 let. Čeprav uradnega poročila o vzroku njegove smrti še ni, pa je 51-letnica potrdila, da je 19-letnik umrl po zaužitju tablet s fentanilom, sintetičnim opioidom, ki je do 50-krat močnejši od heroina in 100-krat močnejši od morfija. 

Drena je odgovorila osebi na Instagramu, ki je vprašala, kako je Leandro umrl: "Nekdo mu je prodal tablete s fentanilom, za katere je vedel, da so mešane z drugimi drogami, vendar mu jih je vseeno prodal".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Mama 19-letnika je po njegovi smrti neutolažljiva: "Od solz komaj pišem, vendar me sporočila, klici, ljubezen prijateljev in družine ohranjajo pri življenju. Še vedno nisem odgovorila na sporočila, vendar se vam zahvaljujem. Nič od tega, kar se je zgodilo, ni pošteno in srce me boli tako, kot si nisem mislila, da je mogoče. Leo, moja ljubezen, ljubim te tako zelo kot prvi dan, ko sem te držala v naročju," je zapisala na družbenih omrežjih. 

Smrt 19-letnika je komentiral tudi njegov dedek Robert De Niro: "Globoko sem pretresen ob izgubi svojega ljubega vnuka Lea. Zelo cenimo sožalja vseh in vas ob tem naprošamo za zasebnost v času žalovanja za izgubo Lea".

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol