K. Ž. | 7. 11. 2023, 08:39

Polet iz nočne more: potnico na letalu zlorabil moški (tako brezbrižno se je odzvalo osebje)

Profimedia

Za potnico se je polet iz Orlanda v Dallas sprevrgel v nočno moro.

Moral bi biti popolnoma običajen polet. Mlada ženska je z letalskim prevoznikom American Airlines letom 2555 letela iz Orlanda v Dallas. Med triurnim poletom je potnik poleg ženske vzpostavil nedolžen klepet, a nenadoma si je potisnil roko v hlače.

"Gledal je neposredno vame. Rahlo se je obrnil in še naprej strmel v mojo smer," je za lokalno televizijsko oddajo povedala zgrožena potnica. "Samozadovoljeval se je," je dodala.

Žiga Živulovič jr./Bobo

Ženska je ves prizor posnela z mobilnim telefonom ter o dogajanju obvestila letalsko osebje. Osebje jo je nato presedlo v drugo vrsto, dodatnega odziva pa ni prejela, poroča avstrijski portal oe24. Prav tako osebje ni sprejelo nobenih dodatnih ukrepov, da bi zagotovilo varnost potnice ali drugih žensk.

Najbolj bizarno pa je zagotovo dejstvo, da je moški ob pristanku preprosto odkorakal iz letala, medtem ko je potnica o incidentu obvestila letalskega prevoznika. Letalski prevoznik je naposled le sklenil, da je osebje storilo napako ter potnici podaril 5000 letalskih milj. Te so vredne le okoli 55 evrov, kar je še dodatni udarec za žrtev.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol