Če ste kdaj že kolebali, ali bi si ga privoščili ali ne, ste lahko brez skrbi. Gre za zelo kakovosten in vse bolj priljubljen izdelek iz Lidla.
Beljakovinski sladoledi postajajo vse bolj priljubljen poletni hit, Lidlovi pod lastno blagovno znamko Gelatelli pa izstopajo po odličnem razmerju med kakovostjo in ceno, poročajo mediji v Španiji. A skrivnost njihovega uspeha se ne skriva le v hranilnih vrednostih ali dostopni ceni, temveč tudi v imenitnem italijanskem poreklu.
Kot razkriva analiza sestavin in porekla, Gelatellijeve beljakovinske sladolede za Lidl proizvaja Sammontana, ena najstarejših in najuglednejših italijanskih znamk sladoleda. Podjetje, ustanovljeno leta 1948 v mestu Empoli, je zraslo iz majhne obrtne proizvodnje treh bratov – Renza, Sergia in Loriane Bagnoli – in danes velja za eno od referenc na evropskem trgu.
Sammontanina kakovost se v Gelatellijevih sladoledih prepozna po izbranih sestavinah, med katerimi prednjačita polnovredna mlečna osnova in bogat okus - ne glede na to, ali izberemo čokolado, slano karamelo ali stracciatello. Poleg tega navdušujejo tudi njihove hranilne vrednosti, saj vsebujejo razmeroma malo sladkorja in kar do 8 gramov beljakovin na porcijo, kar je odlična izbira za tiste, ki iščejo bolj uravnotežen sladki prigrizek.
Z okrog 200 kalorijami na porcijo in bistveno ugodnejšim profilom kot klasični industrijski sladoledi, predstavljajo Lidlovi Gelatelli sladoledi presenetljivo kakovostno alternativo. Ne le za športno aktivne posameznike, ampak za vse, ki želijo poletje užiti z nekaj manj slabe vesti.
Novo na Metroplay: Urška Klakočar Zupančič I Drzna in drugačna prva dama parlamenta, ki jezdi s pogumom in strastjo