R.S. | 18. 7. 2022, 17:13

Linda Evangelista se vrača! Po iznakaženju in globoki depresiji je posnela novo fotografijo

Profimedia

Včasih je bila ena izmed najboljših manekenk na svetu, zdaj pa je zgolj senca same sebe. V preteklih letih so jo pestile številne težave, zdaj pa se očitno vrača v modni svet ...

Linda Evangelista je skupaj z Naomi Campbell in Claudio Schiffer v devetdesetih letih tvorila vrh manekenskega sveta. Delala je za največje blagovne znamke, kot sta L´Oreal in Prada.

Povsem so jo iznakazili

57-letnica pa se je v zadnjih petih letih umaknila iz javnosti. Med kozmetičnim posegom kriolipolizo so jo namreč iznakazili, saj je bil učinek ravno obraten od obljubljenega.

"Maščobne celice so se povečale in ne zmanjšale ter me za vedno iznakazile," je povedala lansko leto.  Sledila sta dva korektivna posega, ki sta bila zelo boleča, vendar na koncu nista bila v pomoč: "Sedaj sem, kot so zapisali v medijih, neprepoznavna."

Po operaciji se je borila z globoko depresijo. Zdaj pa se je Linda vrnila v vlogi fotomodela. Posnela je fotografije za modno hišo Fendi, ki bo praznovala 25. obletnico njihovega kultnega kosa, legendarne torbice z zaponko, ki ga krasi zaščitni logo znamke. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel