R. K. | 1. 12. 2022, 11:40

Meghan Markle po dolgem času pokazala sina: poglejte, kako je navihani Archie zrasel

Profimedia/fotomontaža

Oboževalci kraljeve družine se večinoma strinjajo ... Princ Archie je prekrasen in srčkan otrok.

Čeprav se Meghan Markle in princ Harry trudita varovati zasebnost svojih otrok, je tokrat družbena omrežja preplavil posnetek zaslona, ki je nastal med videopogovorom. Na njem je poleg Marklove in njene matere Dorie Ragland mogoče videti tudi triletnega princa Archieja, ki sedi v mamičinem naročju. 

Archieja redko vidimo v javnosti. Tokrat pa se je ob svoji materi in babici pojavil v videopogovoru z Jotako Eaddy, ki je znana kot ustanoviteljica in izvršna direktorica podjetja za svetovanje Full Circle Strategies, v pogovoru pa je bila prisotna tudi politična strateginja Donna Brazile.

Javnost nad fotografijo navdušena

Kot so zapisali, je fotografijo, ki je preplavila splet, delila univerzitetna profesorica Duchess Harris, ki raziskuje področje ameriških študij in feminizma. Vsebina njihovega pogovora ni znana.

Arcihe Harrison Mountbatten-Windsor se je rodil 6. maja 2019, njegova starša pa sta od takrat delila le redke njegove fotografije, zato je javnost nad vsako novo fotografijo, na kateri se pojavi, toliko bolj navdušena. Svoje navdušenje so številni izrazili tudi ob njegovi najnovejši podobi, ne glede na to, da ločljivost fotografije ni ravno najboljša.

Sodeč po komentarjih se oboževalci kraljeve družine večinoma strinjajo, da je Archie prekrasen in srčkan otrok.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol