R.S. | 14. 10. 2023, 18:14

Meghan Markle razkrila svoje pravo ime (in šokirala oboževalce)

Meghan Markle

Profimedia

Novinarki je pojasnila, da ji v resnici ni ime Meghan ... 

Ste vedeli, da ima Meghan Markle drugačno ime? Na družbenih omrežjih je zaokrožil star videoposnetek, v katerem Marklova razlaga, da je njeno pravo ime Rachel. "Moje ime v resničnem življenju je Rachel. Nikoli me niso klicali tako, a starši so me poimenovali Rachel Meghan Markle. Zaradi tega sem imela težave z vsemi pravnimi dokumenti v življenju," je 42-letnica pojasnila novinarki. Zanimivo je tudi, da je zaslovela zaradi serije Suits, v kateri je igrala žensko, ki ji je bilo ime Rachel. 

Čeprav je od konca serije minilo že nekaj let, je zdaj ponovno med deset najbolj gledanimi na Netflixu. Ker je Marklova končala obveznosti, povezane s kraljevo družino, se mnogi sprašujejo, če se bo vrnila v igralske vode. 

@suitsarmy Meghan Markle Name Is Rachel omg #suitsnetflix #suitstvshow #suits #fyp ♬ original sound - Suitsarmy

Težave v zakonu?

Bolj kot zaradi svojih igralskih sposobnosti pa se Američanka v središču pozornosti vedno znova znajde zaradi zakona s princem Harryjem. Že dolgo časa se namreč govori, da sta na robu ločitve. Težave naj bi se začele po selitvi v ZDA, prav tako pa naj bi svoj davek terjal njun (preveč) luksuzen življenjski stil, ki si ga brez podpore kraljeve družine par ni mogel več privoščiti. 

Govorice sta večkrat zanikala, prav tako sta si na javnih dogodkih izkazovala nežnosti. Mnogi menijo, da gre le za dobro pripravljeno predstavo za javnost, kar pa se v resnici dogaja, pa najbrž ne bomo kmalu izvedeli ...

Profimedia

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol