R.S. | 28. 8. 2023, 15:04

Kaj počne Meghan Markle pod skrivnostnim profilom na Instagramu? Mnogi so opazili ...

Profimedia

Na družbenih omrežjih ni novinka, v preteklosti je žena princa Harryja že imela profil na Instagramu.

Meghan Markle nikoli ne zmanjka projektov. Tokrat naj bi se pripravljala na osvajanje Instagrama. Na družbenemu omrežju se je pred dnevi pojavil skrivnosten profil z uporabniškim imenom Meghan, poroča Daily Mail. Na profilni fotografiji so rožnate potonike, njene najljubše rože. 

Da gre v resnici za profil Meghan Markle, so potrdili viri blizu zvezdnice: "Da, to je ona. Kmalu bo tudi uradno naznanila, da se vrača." Profil ima že več kot sto tisoč sledilcev. Sledijo ji tudi številne njene prijateljice - aktivistka Mandana Dayani in nekdanja predsednica dobrodelne organizacije Archewell. 

 

Profimedia

Vojvodinja Susseška bi lahko na Instagramu dobro služila. "Njen profil bi lahko kaj kmalu bil med tistimi z največ sledilci," je za Daily Mail povedal Eric Schiffer, strokovnjak za družbena omrežja. 

Marklova je v preteklosti že imela profil na Instagramu, kjer je imela več kot tri milijone sledilcev, pisala pa je tudi priljubljen blog. Po poroki je imela z možem uraden skupni profil, ki sta ga deaktivirala pred tremi leti. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol