R.S. | 18. 8. 2023, 12:17

Slavni pevec žaluje: v letovišču umrla njegova 21-letna hčerka

Instagram/roblessfernanda

Žalostno novico je sporočil na družbenih omrežjih. 

Mehiški pevec Luis Ángel Franco žaluje. V znanem letovišču Mazatlan je med nočnim kopanjem umrla njegova hčerka María Fernanda Robles. Stara je bila zgolj 21 let. Žalostno novico je javnosti sporočil žalujoči pevec. 

"Sporočiti moram, da je umrla moja hčerka María Fernanda. To je največja bolečina, ki jo človek lahko občuti. Cenim vsa sporočila podpore in ljubezni, ki sem jih prejel. Prosim vas za razumevanje te bolečine, ki jo čutim, in cenim vašo empatijo," je zapisal in prosil za zasebnost v teh težkih trenutkih. Mari Cruz Robles je Marijo rodila, še preden je spoznala slavnega mehiškega pevca, vendar jo je ta vzgojil kot svojo hčerko in ji bil oče vse do smrti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fernanda Robles (@roblessfernanda)

Le nekaj ur pred smrtjo je 21-letnica na Instagramu objavila fotografijo, na kateri pozira s prijateljem. Po poročanju lokalnih medijev je María pod vplivom alkohola v zgodnjih jutranjih urah šla v morje z vsaj še dvema prijateljema. Pozneje se je utopila. 

Javnost jo je spoznala kot vplivnico, ki ji je na Instagramu sledilo več kot 40.000 ljudi, s katerimi je pogosto delila svoje potovalne izkušnje ter fotografije in videoposnetke. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fernanda Robles (@roblessfernanda)