22. 6. 2022, 17:59

Meščani ne znajo pojasniti, kaj se je pojavilo na varnostni kameri

Fotomontaža/Facebook/City of Amarillo Texas

Varnostne kamere so za ograjo živalskega vrta ujele neznani objekt. Ker zaposleni niso znali pojasniti za kaj gre, so se obrnili na javnost. 

V mestu Amarillo v ameriški zvezni državi Teksas se je maja zgodilo nekaj nenavadnega.

Prebivalci Amarilla se zadnji mesec sprašujejo o neznanem predmetu pred živalskim vrtom Amarillo. 

Kaj se je zgodilo? 

21. maja so varnostne kamere ujele neznani objekt ali osebo za ograjo živalskega vrta. Ker zaposleni niso znali pojasniti za kaj gre, so se obrnili na javnost. 

"Ali je to oseba s čudnim klobukom, ki ponoči rada hodi? Čupakabra? Ali imate kakšno idejo, kaj bi to lahko bilo?, je občina zapisala na družbenih omrežjih. 

Michael Kashuba, direktor parkov in rekreacije v mestu Amarillo, je dejal, da mestne oblasti želijo, da državljani delijo svoje mnenje o neznani podobi.

"To je vsekakor čudna in zanimiva podoba," je Kashuba povedal za KXAS-TV. "Morda lahko meščani pomagajo rešiti skrivnost našega neznanega predmeta."

Radovedni meščani

Fotografija je očitno vzbudila veliko zanimanja. "Prejeli smo na tisoče predlogov, kaj je ta neznani objekt. Oglasili so se ljudje po vsem svetu. Hvala za vaše zanimanje. Dodatnih opažanj ali informacij trenutno ni. Ta fotografija je bila posneta na fotoaparatu, ki snema le, ko zajame gibanje," je po nekaj tednih zapisala občina. 

"Želimo poudariti, da je bil ta neznani objekt zunaj živalskega vrta Amarillo. Ni bilo znakov poskusa vstopa v živalski vrt. Poškodovane niso bile nobene živali ali posamezniki. Ni bilo znakov kaznivih dejanj ali vandalizma," so še dodali. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord