R.S. | 21. 12. 2022, 15:03

Poštarja so našli mrtvega z zvezanimi rokami. Kaj se je zgodilo?

Facebook/Glas Pazara

Na dan, ko bi moral razdeliti pokojnine v vrednosti 15.000 evrov, je izginil zgodaj zjutraj. 

25-letnega Miloša Stamatovića, poštarja iz Črne gore, so pred dnevi sodelavci prijavili kot pogrešanega. Sledilo je obširno iskanje. Izginil je s 15.000 evri pokojnine, ki bi jih moral razdeliti upokojencem. Sprva so mislili, da je z denarjem zbežal, a so ga kasneje našli mrtvega. 

Na dan, ko bi moral razdeliti pokojnine v vrednosti 15.000 evrov, je izginil zgodaj zjutraj. Njegov avto so našli v naselju Botun, nedaleč od struge reke Morače.

Imel je zvezane roke

Na obali reke Morače v Botunu so ga mrtvega našli vaščani, ki so se tam sprehajali. Stamatović je imel na sprednji strani zvezane roke, kar nakazuje, da je bila morda njegova smrt nasilna. Policija je potrdila, da gre za 25-letnega poštarja. 

Policija išče morebitne krivce, odrejena je bila obdukcija, poroča Radio i televizija Crne Gore. "Obstaja tudi vrsta določenih indicev, ki so jih policisti pridobili na kraju. Avto so našli, zbirajo obvestila in razjasnjujejo okoliščine izginotja oškodovanca, cilj pa je ugotoviti, ali je smrt nastopila zaradi nasilja ali česa drugega," so sporočili iz policije.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord