R.S. | 19. 10. 2023, 19:23

Ženske po vsem svetu se strinjajo: "To je najlepši duhovnik na svetu"

Instagram/ocdperu.frailes

Mladenič je pritegnil ogromno pozornosti javnosti. 

Duhovnik Santiago ni znan zgolj po svojem poslanstvu, temveč tudi po svoji zunanji lepoti. Mladi duhovnik, ki mašuje v cerkvi Santuario del Señor de Luren v mestu Ica v Peruju, je pred kratkim postal zvezda družbenih omrežij, saj je med ženskami povzročil pravo evforijo. Številne pripadnice nežnejšega spola trdijo, da je preprosto najlepši duhovnik na svetu. Se strinjate z njimi?

@jannilu02

♬ Quién Es Ese Hombre - Angela María Forero

Nekatere so šle še korak dlje in ga posnele med maševanjem, nato pa videoposnetek delile na spletu. Posnetki, na katerih je prikazan duhovnik, imajo že več milijonov ogledov. "Nujno rabim iti k maši," se glasi eden izmed komentarjev. "Začutila sem božji klic," se glasi drugi komentar.

Dvoma ni - mladenič je prepričal ženske po vsem svetu, ki ga želijo videti v živo. Zaradi njegove priljubljenosti je tudi obisk cerkve Santuario del Señor de Luren postal večji. Njegova lepota je pritegnila pozornost številnih medijev, ki so ga prav tako okronali za najlepšega duhovnika na svetu. 

@jhanet.cc La iglesia señor de luren de ica #padredeica #señordeluren💜 #ica #padresantiago #iglesiaseñordeluren #mesmorado💜💜💜 ♬ Quién Es Ese Hombre - Angela María Forero