14. 4. 2022, 10:24 | Vir: STA

Cuba Gooding Jr. se je znašel sredi škandala

Slika je simbolična.

Profimedia

Pred tremi leti so ga zaradi incidenta v nočnem klubu Magic Hour Rooftop aretirali.

Ameriški filmski igralec Cuba Gooding Jr. je v sredo na sodišču v New Yorku priznal krivdo za prisilno poljubljanje natakarice v newyorškem nočnem klubu na Times Squaru leta 2018. Ob tem se je opravičil drugima dvema ženskama, ki ga obtožujeta podobnih dejanj.

Igralec je v preteklosti sodeloval s slovenskim režiserjem Mitjo Okornom v filmu Life in a Year (Življenje v enem letu), ki smo ga lahko gledali v Sloveniji. V njem sta glavno vlogo odigrala Cara Delavigne ter Jaden Smith

Kaj je na sodišču povedal slavni igralec?

Štirinpetdesetletnega igralca, ki je med drugim znan po vlogi v filmu Jerry Maguire, za katero je dobil oskarja, so pred tremi leti zaradi incidenta v nočnem klubu Magic Hour Rooftop aretirali, potem, ko je 29-letna Kelsey Harbert policiji prijavila nadlegovanje. "Zagrabil me je za prsi, kot da so kos mesa za večerjo," je v sredo na sodišču povedala Kelsey Harbert.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cuba Gooding Jr (@cubagoodingjr)

Cuba Gooding Jr. v sredo na sodišču tega ni priznal, je pa potrdil, da je v klubu LAVO na Manhattnu brez dovoljenja poljubil natakarico. "Opravičujem se vsem, ki so čutili, da sem se jih neprimerno dotikal. Sem slavna oseba, ki prihaja v stik z ljudmi, in nočem, da jim je kadarkoli neprijetno," je sporočil v opravičilu.

Kmalu po aretaciji zaradi otipavanja so ga obtožili še dveh podobnih primerov. Natakarico je uščipnil v zadnjico v klubu TAO Downtown, nato pa drugo poljubil v klubu LAVO. Ob tem je tudi v postopku civilne tožbe zaradi posilstva v New Yorku leta 2013.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.