1. 6. 2022, 16:57

Mladenka, ki jo spolno privlačijo objekti, se želi poročiti z letalom

Twitter

23-letna Sarah iz Dortmunda pravi, da je poskusila tudi z moškimi, a se ni obneslo. Ste že slišali, kako se imenuje njena spolna usmerjenost?

Ste vedeli, da vaš partner ne rabi biti živo bitje? To dokazuje Nemka, ki je naznanila, da je v razmerju z letalom Boeing 737 po imenu Dickie. 

Dela ji družbo v postelji

23-letna Sarah Rodo iz Dortmunda, ki pravi, da jo spolno privlačijo objekti, je zaljubljena v potniško letalo. Razmerje ohranja tako, da z letalom karseda pogosto potuje, doma pa ima tudi 50 replik omenjenega letala, izmed katerih ji eno dela družbo v postelji. 

Twitter

Dejala je sicer, da zavzame skoraj celo posteljo. Kot pravi, ji je všeč vse na njem, še posebej pa njegov obraz, krila in motor, za katere meni, da izgledajo seksi. Svoji nenavadni ljubezni, ki jo je poimenovala Dickie, je Nemka posvetila tudi dve tetovaži, ki ju ima na roki.

Sarah pravi, da bi se nekoč s svojo krilato ljubeznijo rada tudi poročila, čeprav to v Nemčiji ni dovoljeno. 

Z moškimi je poskusila, a se ni obneslo

Njena spolna usmerjenost se imenuje objektofilija. Pravi sicer, da je poskusila tudi z moškimi, a je kaj kmalu ugotovila, da do njih nima romantičnih občutkov. Dejala je še, da je v preteklosti gojila romantična čustva do še enega prevoznega sredstva - privlačil jo je vlak. 

"Nekateri ljudje ne razumejo moje ljubezni, ampak moji prijatelji so moje razkritje zelo dobro sprejeli in me pri tem opogumljali," je še povedala Sarah.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord