R.S. | 19. 7. 2022, 20:00

Neverjetno: po 2 letih se je zbudila iz kome in povedala, kdo jo je napadel

The Sun

Najprej je bila slabotna, a toliko pri sebi, da je lahko povedala nekaj besed. Spomnila se je, da je bila napadena v prikolici, potem pa so sledile te besede ...

51-letno Wando Palmer so pred dvema letoma našli brutalno pretepeno v bivalni prikolici. Sprva so policisti mislili, da je mrtva. Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer je bila do sedaj v komi. Nedavno se je zbudila in povedala, kdo jo je napadel. 

Jo je res napadel brat?

Policiji je priča povedala, da je v noči, preden so jo našli, na verandi prikolice videla Wandinega brata Daniela. Policisti so ga ves čas obravnavali kot osumljenca, vendar niso imeli dovolj dokazov, da bi ga lahko ovadili.

Profimedia

Da jo je napadel brat Daniel, je potrdila tudi Wanda. Ko se je prebudila iz kome je bila slabotna, a toliko pri sebi, da je lahko povedala nekaj besed. Spomnila se je, da je bila napadena v prikolici, na vprašanje, kdo jo je pretepel, pa je odgovorila: "Moj brat!" 

"Ker je zloben"

"S stališča preiskovalca je to izjemno redko. Mislim, da je to pravi dokaz njene vztrajnosti in moči," je povedal Mellinger. "Ko smo jo vprašali, zakaj bi jo Daniel napadel, je izjavila, da zato, ker je zloben," je še dodal.

55-letni Daniel Palmer je obtožen poskusa umora in namerne povzročitve poškodbe. Sam zanika vpletenost v napad. 

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel