R.S. | 22. 3. 2024, 15:25

Naročila oblačila pri priljubljenem trgovcu, odprla paket, nato pa zagledala ...

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Tega zagotovo ni pričakovala. 

Američanka Anna Elliot si je naročila nove obleke v spletni trgovini Shein. V paketu pa niso bile zgolj obleke, temveč tudi nekaj grozljivega. 

Viralen videoposnetek

Na TikToku je objavila videoposnetek, v katerem je razkrila vsebino paketa. Videoposnetek si je ogledalo že 11 milijonov ljudi, ki so bili prav tako šokirani kot Američanka. V paketu je poleg oblek našla še epruveto s človeško krvjo in pločevinko fižola, poroča People. 

"Epruveta s človeško krvjo prihaja iz podjetja za testiranje krvi. Na njej ni bilo nobenega imena, niti imena laboratorija in nobenega datuma," je povedala. Obvestila je Center za nadzor in preprečevanje bolezni, ki incident obravnava kot "biološko nevarnost". Sporočili so ji, da se epruvete s krvjo dostavljajo samo med zdravniki, kar je povzročilo še dodatno zmedo. 

@anna_200.1 @SHEIN is denying that they have anything to do with it. And the @CDC.govOfficial ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

O nenavadnem paketu je bila obveščena tudi spletna trgovina, ki je takoj začela preiskavo. Ugotovili so, da je paket prestal kontrolo kakovosti in zapustil njihov obrat brez dodatnih izdelkov. Paket naj bi vseboval zgolj izdelke, ki so bili naročeni. 

Epilog zgodbe

Američanka je pozneje ugotovila, da sta kri in konzerva fižola prispeli iz ZDA. Predvideva, da je paket odprl nekdo iz podjetja za dostavo. "Rekli so mi, da se včasih paketi med prevozom odprejo. Tako se lahko zgodijo napake," je dejala.

@anna_200.1 It seems like @FedEx has some explaining to do #foryoupage #blowthisupforme ♬ original sound - Anna Marie

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol