R.S. | 25. 1. 2023, 07:00

Paris Hilton presenetila z novico, da je postala mamica

Profimedia/Instagram/parishilton/fotomontaža

41-letnica je z ganljivim zapisom na družbenih omrežjih razkrila, da je dobila prvorojenca. 

Bogata dedinja Paris Hilton je razkrila, da je z možem Carterjem Reumom s pomočjo nadomestne matere dobila prvega otroka. 41-letnica je novico sporočila prek Instagrama. Ob fotografiji, kjer drži dojenčka za roko, je zapisala: "Že zdaj si neizmerno ljubljen." Ob tem je prilepila tudi modri emotikon in s tem namignila, da gre za fantka. 

Kmalu po objavi so Hiltonovi čestitali mnogi zvezdniki. Ameriška manekenka Chrissy Teigen, ki je pred kratkim rodila tretjega otroka, je zapisala: "Dojenček! Čestitke, tako sem srečna za oba." Čestitala ji je tudi Kim Kardashian, ki je zapisala podobno misel kot Teigenova: "Tako sem srečna za oba."

Polna ljubezni

Zvezdnica je zaradi rojstva prvega otroka v devetih nebesih. "Vedno sem sanjala o materinstvu in zelo sem vesela, da sva se s Carterjem našla," je povedala za revijo People. "Zelo sva navdušena, da bova skupaj ustvarila družino in sva polna ljubezni do najinega fantka," je dodala. V začetku leta 2022 je Hiltonova za E! News povedala, da si z možem milijonarjem želi dva ali tri otroke. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Za Hiltonovo je to prvi otrok, njen 40-letni mož pa ima z resničnostno zvezdnico Lauro Bellizzi 10-letno hčerko. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol