A. B. | 2. 1. 2023, 21:32

Pismo princese Diane, ki bi se lahko na dražbi prodalo za več kot 20.000 evrov

Twitter/ Famous Women

Pod zapisom, ki ga je namenila načelniku metropolitanske policije, sta se podpisala tudi njena takra 4 in 7-letna sinova. 

Princesa Diana je imela veliko oboževalcev po vsem svetu. Znana je bila kot princesa ljudstva, ki je dnevno izkazovala, kako preprosta je. Predvsem tisti z globokimi žepi se bodo zdaj lahko dokopali do njenega pisma, ki ga je lastnoročno napisala leta 1989. 

Gre za pismo hvaležnosti načelniku metropolitanske policije. 

Pismo sta podpisala tudi njena sinova 

Po besedah ​​predstavnikov avkcijske hiše v Angliji je pismo rokopis valižanske princese, ki je ob koncu obeleženo z njenim podpisom. Še posebej zanimivo je, da sta pismo podpisala njena sinova, princ William in princ Harry, ki sta bila stara le 4 oziroma 7 let.  Pismo je zahvala načelniku metropolitanske policije, Georgu Plumbu, napisala ga je le nekaj dni po rojstnem dnevu njenega prvorojenca.

Načelnik je namreč na Williamov rojstni dan v palači organiziral razstavo motociklov.

"Dragi glavni nadzornik Plumb. Zelo prijazno od vas in vaše ekipe, da ste prišli v palačo na Williamov rojstni dan – ne morem vam povedati, koliko veselja je vzbudila razstava. Vem, da ste izjemno zaposleni, zato nam je še toliko več pomenilo, da ste se skupaj z motoristi lahko udeležili rojstnodnevnega praznovanja! Najlepša hvala za to. S spoštovanjem, Diana, William, Harry," se glasi njena zahvala. 

Cena pisma britanske princese je 18 tisoč funtov (približno 20.000 evrov), a bi lahko na dan dražbe, ki se bo odvila 10. janurja, precej narasla.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heroin Magazines (@heroinmagazines)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord