R.S. | 26. 5. 2023, 17:38

Preobrat pri iskanju pogrešane nekdanje pevke (mnogi ne morejo verjeti, kaj se je zgodilo)

Posnetek zaslona

Izginotje 39-letnice je prijavilo zdravstveno osebje, saj je niso našli v bolnišnici. 

Katarina Rautek Omazić, nekdanja pevka skupine E.T., naj bi v sredo izginila iz bolnišnice Sveti Duh, kjer naj bi se zdravila zaradi zdravstvenih težav. Zdaj pa se je na družbenih omrežjih oglasila njena prijateljica Hana Tabaković, ki je potrdila, da je 39-letnica živa in zdrava. "Katarina Rautek je živa in zdrava ter se redno oglaša na telefon," je zapisala. 

Oglasila se je tudi pogrešana pevka

Spregovorila je tudi Katarina Rautek Omazić. Povedala je, da ne ve, kdo je prijavil njeno izginotje. "Ne vem, kdo je prijavil, da sem izginila," je dejala za Danas.hr. "Mediji so pretiravali. Ko sem prebrala vse te laži, nisem vedela, ali naj se smejem ali jokam. Vse to se je zgodilo samo zato, ker sem javna oseba," je povedala za Showbuzz.  

Celotne zgodbe ni želela povedati. Z javnostjo ni delila, kaj točno se je zgodilo in ali je res zapustila bolnišnico. Njeno izginotje je prijavilo zdravstveno osebje, saj je nepričakovano izginila iz bolnišnice. Hrvaški organi pregona so jo razglasili za pogrešano in pozvali k deljenju informacije.  

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord