R.S. | 27. 9. 2022, 12:39

Pretresljivo: mladoletnici načrtovali umor svojih družin, 12-letnica je pokol že začela

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Policisti so jo našli s strelno rano na glavi, njen 38-letni oče pa je bil ustreljen v predel trebuha ...

Ameriški mediji poročajo o pretresljivem primeru iz Teksasa. 12-letnica je namreč ustrelila svojega očeta, nato pa še sebe. 12-letnico so policisti našli s strelno rano na glavi, njen 38-letni oče pa je imel strelno rano v predelu trebuha. Oba so odpeljali v bolnišnico, njuno stanje pa še za zdaj ni znano. 

Pakt z drugo mladoletnico

Očeta je ustrelila, ker se je tako zmenila z drugo mladoletnico. Policisti so razkrili, da sta obe načrtovali umor svoje družine in hišnih ljubljenčkov.

Umor naj bi 12-letnica načrtovala več tednov, z drugo mladoletnico, ki je doma v Lufkinu, pa se je pogovarjala, kako bosta izpeljali umore. 12-letnica naj bi se nato iz Weatherforda odpeljala v Lufkin, pobrala prijateljico, skupaj pa sta načrtovali pobeg v Georgio.

Profimedia

Ni še jasno, ali sta se dekleti poznali v živo ali zgolj prek spleta, saj sta se nahajali 300 kilometrov druga od druge. Umor svojega očeta je načrtovalo tudi drugo dekle, a tega ni izpeljalo. Obtožili so jo kriminalne zarote pri načrtovanju umora. Ker sta dekleti mladoletni, je policija povedala, da ne bodo razkrili vseh informacij. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord