Uredništvo | 11. 9. 2023, 08:47

"Pokliči očka! Pokliči očka!" Grozljiv posnetek čelnega trčenja, objestni voznik divjal in vse snemal, nato pa ... (VIDEO)

Facebook/posnetek zaslona

Povzročitelj hude nesreče je trčenje predvajal v živo na družbenem omrežju. 

V Italijanskem mestu Alatri se je v soboto zgodila grozljiva prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena audi A4 in nissan qashqai. Povzročitelj je čelno trčil v avto, v katerem sta bila mama in dva otroka, vse skupaj pa je v živo predvajal na Facebooku. 

V trku so bili poškodovani vsi trije, deklico pa so morali iz vozila reševati gasilci. Zaradi hudih poškodb so jo s helikopterjem pripeljali v bolnišnico v Rim. Njeno stanje je stabilno, poroča italijanski portal Abruzzo24ore

Kot pišejo italijanski mediji, je na videoposnetku mogoče jasno videti, kako je voznik z veliko hitrostjo drvel po podeželju, večkrat prehiteval, izgubil oblast nad vozilom in trčil v nasprotno vozeči avtomobil. 

Trčenje je bilo silovito, zračne blazine se se sprožile takoj. Na posnetku je slišati obupane krike voznice nissana, ki vpije: "Pokliči očka! Pokliči očka!" Nato se obrne k svoji jokajoči hčerki in jo skuša pomiriti. Ženska in najstarejši sin sta bila v nesreči lažje poškodovana, medtem ko so petletno deklico zaradi hudih poškodb s helikopterjem pripeljali v bolnišnico. Posnetek zdaj pregledujejo policisti in ugotavljajo vzroke nesreče, še poroča italijanski medij. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol