Uredništvo | 29. 11. 2023, 15:55

Bi jo prepoznali? Nekdanja političarka v belih kopalkah buri domišljijo

Instagram/sannamarin

38-letnica je pokazala svojo izklesano postavo. 

Nekdanja finska premierka Sanna Marin se je znova znašla v središču pozornosti. 38-letnica je tokrat pozornost vzbudila s fotografijo v kopalkah, ki jo je posnela na potovanju s prijatelji. V javnosti je fotografija sprožila mešane odzive.

Na potovanju je Finka praznovala 38. rojstni dan. Na oddihu je bila skupaj s političarko Tuulio Pitkänen. Na počitnicah se je družila tudi s poslancem Ilmarijem Nurminenom in zobozdravnikom Aapom Hettulo.

Nekdanja finska premierka je navdušila s svojo postavo.

Nekdanja finska premierka je navdušila s svojo postavo.

Instagram/sannamarin

Na družbenih omrežjih je s počitnic objavila več fotografij, največ pozornosti pa je pritegnila fotografija v belih kopalkah. Zraven je zapisala: "Naključne slike z nedavnega potovanja."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Medtem, ko so bili finski mediji nad fotografijo nekdanje premierke navdušeni in jo razglasili za najlepšo premierko v zgodovini, pa so ji nekateri očitali, da z njo zgolj išče pozornost. O njeni fotografiji v kopalkah so poročali celo madžarski mediji.  

Težko leto

Nekdanja finska premierka ni imela precej uspešnega leta. Aprila je njena stranka na parlamentarnih volitvah doživela poraz, mesec pozneje je naznanila ločitev od svojega moža, s katerim imata petletno hčerko. Poudarila je, da kljub ločitvi ostajata najboljša prijatelja. V svoji politični karieri se je morala večkrat zagovarjati - morala je celo opraviti test na droge zaradi posnetka, na katerem se zabava s prijatelji. 

Kaj jo čaka sedaj? Nedavno je v javnost prišla novica, da se bo 38-letnica podala v vode zabavne industrije. Podpisala je pogodbo z agencijo Range Media Partners, ki med drugim skrbi za kariere več znanih hollywoodskih igralcev. Finka naj bi si želela raziskati priložnosti v medijih in svetu zabave, vključno s televizijo, filmom in različnimi partnerstvi.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol