N. V. | 25. 4. 2022, 17:55

Še ena razkošna poroka na vidiku? Pred oltar se mudi stopiti tudi 19-letnemu sinu zvezdniškega para

Profimedia
Še ena razkošna poroka na vidiku? Pred oltar se mudi stopiti tudi 19-letnemu sinu zvezdniškega para (foto: Profimedia)

Poročil se je njegov brat, sedaj pa se očitno želi še on. Zdi se, da vsi Beckhamovi želijo dati pečat svojemu ljubezenskemu razmerju.

Romeo Beckham, 19-letni sin Victorie in Davida Beckhama, naj bi bil že pripravljen na poroko in z zaroko čaka samo zato, ker ni želel zasenčiti posebnega dneva svojega starejšega brata, poroča britanski portal Mirror.

Kot smo poročali, se je Brooklyn, najstarejši Beckhamov sin, prejšnji teden poročil s svojo dolgoletno izbranko Nicolo Peltz.

Kdo je srečna izbranka, ki bo postala del Beckham družine?

Po poročanju britanskih medijev je Romeo svoje dekle Mio Regan označil za sorodno dušo in je z njo pripravljen preživeti vse svoje življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Mia in Romeo, ki sta par od leta 2019, sta o poroki in otrocih že govorila s svojima družinama in zdi se, da se jima bo želja slej ko prej tudi izpolnila.

Bo tudi njuna poroka razkošna?

Medtem ko sta imela Brooklyn in Nicola veliko poroko v Miamiju, ki je stala okoli 2,8 milijona evrov, si Romeo in Mia želita majhno, intimno poroko z manj gosti.

"Mia je povsem drugačna od Nicole. Vedno je govorila, da bi se rada poročila doma, v Veliki Britaniji, poleg tega pa si želi majhne, preproste poroke," je za Mirror povedal vir blizu priljubljene družine.

Vir je še dodal: "Zdi se, da je poroka v mladih letih postala tradicija Beckhamovih. Zaobljubijo se drug drugemu in v to se podajo za vse življenje. Oba si želita družine in veliko otrok, zato že komaj čakata, da bosta lahko začela ustvarjati svojo družino in se tako osamosvojila od staršev."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.