R.S. | 17. 12. 2022, 16:57

Od nogometne legende sta se poslovili tudi njegovi hčerki: "Nemogoče je sprejeti tvojo smrt"

Instagram/vickymiha

Viktorija in Virginia Mihajlović sta objavili fotografije očeta in zapisali, da ga bosta močno pogrešali. 

Po težki bolezni je v 54. letu umrl Siniša Mihajlović, nekdanji jugoslovanski reprezentant in evropski prvak s Crveno zvezdo, bil pa je tudi odličen trener. Mihajlović se je dve leti in pol zdravil zaradi levkemije, stanje se mu je ves čas menjalo, ko se je vrnil na klop italijanske Bologne, je bilo videti, da bo bolezen premagal. A stanje se mu je pred kratkim poslabšalo.

Ganljivo slovo hčerk

Na družbenih omrežjih sta se od Mihajlovića poslovili njegovi hčerki Viktorija in Virginia. "Z roko v roki sem s teboj prehodila vsaj milijon stopnic in zdaj, ko te ni več, je na vsaki praznina. Najina dolga pot je bila prekratka. Rada te imam z vsem srcem oče, čista, redka duša, ponos mojega življenja, moj heroj, moja velika ljubezen," je Viktorija zapisala v čustvenem sporočilu in priložila fotografije iz njegovih igralskih dni in iz zasebnega življenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija Mihajlović 🌪 (@vickymiha)

Virginia ji je sledila z zapisom: "Težko je, oče. Težko je. V tem trenutku neizmernega trpljenja potrebujem le tvoj objem. Ne samo objem, tvoj objem. Pomešan s tvojim parfumom, ki je, tako kot tvoja duša, ostal. In vsak, ki te pozna, ve, kaj mislim. Nemogoče je sprejeti vse to, a moč najdem v neizmerni ljubezni, ki si mi jo namenil v teh letih skupnega življenja, tako močno, da me bo spremljala do konca mojih dni." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol