Uredništvo | 4. 3. 2024, 20:32

Grozljivka na avtocesti: kamenje pod seboj dobesedno zmečkalo tovorno vozilo (VIDEO)

X/Massimo/posnetek zaslona

Dogajanje, ki je voznikom dodobra nagnalo strah v kosti.

Iz San Matea v Peruju prihaja grozljiv posnetek plazu skal, ki je pod seboj dobesedno zmečkal dve tovorni vozili, ki sta peljali po tamkajšnji avtocesti. Kljub temu, da je dogajanje na posnetku strah vzbujajoče, dogodek ni terjal človeških življenj, ni pa jasno ali sta bila voznika poškodovana.

Šok na voznikovem obrazu

Na videoposnetki, ki ga je posnela kamera iz enega od vozil, je videti tovornjak, na katerega se nenadoma z veliko hitrostjo usujejo ogromne skale. Grozljiv je tudi posnetek notranjosti voznikove kabine, ki je nastal vzporedno in prikazuje reakcijo voznika, ko je videl, da se je nadenj usul plaz kamenja.

Na posnetku je videti šokiran izraz na njegovem obrazu, takoj zatem je odpel varnostni pas, bliskovito zapustil vozilo in bežal za svoje življenje. Odločale so sekunde.

X/Massimo/posnetek zaslona

Promet vzpostavili v štirih urah

Zaokrožile so tudi fotografije, ki prikazujejo, koliko kamenja se je usulo v nesreči in kako grozovite posledice je plaz pustil za seboj. Skale so popolnoma blokirale cesto. Pristojni delavci so potebovali štiri ure, preden so za silo očistili cesto in znova vzpostavili promet. 

Oblasti sicer sumijo, da bi se plaz lahko sprožil zaradi močnega deževja ki je morda destabiliziralo teren, piše TMZ.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol