E. Č. | 3. 6. 2024, 09:13

Umrla 32-letnica, ki je navdušila na talentih: osupnila žirijo in prejela stoječe ovacije

Profimedia

S svojim glasom  je številnim vzela sapo.

Emma Jones, polfinalistka britanskih talentov, je preminila v 33. letu starosti. Pevka, ki je navdušila občinstvo v sezoni 2015, se je dolgo borila z zahrbtno boleznijo, na koncu pa bitko z rakom žal izgubila. Emma Jones, ki je bila v času nastopa v priljubljeni oddaji stara 23 let, je sodnike osupnila, ko je zapela Bocellijevo Ave Mario.

"To je bila ena najlepših, najboljših avdicij, kar sem jih videla," je bila nad  njenim nastopom navdušena angleška zvezdnica in članica žirije Amanda Holden. Emma Jones je po nastopu priznala, da je imela v življenju vedno hude težave s samozavestjo, zato je bila toliko bolj presrečna nad odzivom žirije in javnosti: "Nisem mogla verjeti, da sem dobila stoječe ovacije. To je bil najboljši dan v mojem življenju."

Nad njenim nastopom je bil tedaj navdušen tudi velikokrat kritični Simon Cowell, ki je dejal: "Veš, zelo si mi všeč. Še več. Rad te imam!" Potem ko je novica o smrti Emme Jones prišla v britansko javnost, so se od nadarjene pevke s čustvenimi zapisi poslovili številni uporabniki družbenih omrežij.

Novo na Metroplay: Zmagovalec MasterChefa Luka Pangos iskreno o ozadju kuharskega tekmovanja