R.S. | 25. 10. 2022, 14:44

So v Savi našli truplo pogrešane zmagovalke Big Brotherja?

Twitter/vijesti_tv

"Izginila je sredi noči, pustila ni nikakršnega sporočila, niti ni namignila, da bo odšla iz hiše," je pred meseci povedal soprog. Bo njena družina končno dobila odgovore, ki si jih tako močno želi? 

Aprila je neznano kam odšla 37-letna Marijana Seifert. Leta 2011 je v hrvaški različici šova Big Brother slavila zmago. Index poroča, da so po neuradnih informacijah njeno torbico z dokumenti in mobilnim telefonom takrat našli na zagrebškem mostu Mladosti.

Iskali so jo potapljači in gasilci, Savo so prečesali tudi z dronom. Pregledali so posnetke nadzornih kamer, a iskanje žal ni obrodilo sadov. 

So jo našli? 

V ponedeljek popoldne so v Savi pri kraju Dubrovčak našli truplo neznane ženske. Marijanin oče Ivo Kovačević je dejal, da še ne ve, ali gre za njegovo hčerko.

"Smo v stiku s policijo, jutri bo znano več. Več podrobnosti nam niso mogli povedati, zato ne vem, v kakšnih oblačilih je bila tista ženska najdena in ali bi to lahko bila Marijana," je povedal Slobodni Dalmaciji.

Družinski člani še niso oddali krvi za DNK-analizo, Kovačević pa je povedal, da bi to z veseljem storil: "To ni težava. Dali bomo vse, kar je potrebno! Z ženo naju čaka še ena neprespana in negotova noč. Želimo si le, da se ta agonija čim prej konča, težko je živeti tako."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol