R. K. | 20. 9. 2022, 11:40

Spoznajte najbolj mišičasto žensko na svetu, prekaša tudi moške

Facebook/Stephen Zhang

Profesionalna bodibilderka Nataliya Kuznetsova uporabnike družbenih omrežij navdušuje s svojim neverjetno grajenim telesom.

Rusinja velja za eno najbolj mišičastih žensk na svetu, drži pa tudi več naslovov, in sicer je svetovna prvakinja v dvigovanju z rokama ter evropska prvakinja v potisku s prsi in mrtvem dvigu

Kuznetsova se je za bodibilding navdušila že kot 14-letno dekle, ko se je navdihovala nad borilnimi športi, in kmalu začela uresničevati svoje sanje, da postane powerlifterka. Kmalu je začela žeti uspehe, leta 2014 je osvojila pokal Evrazije v Vologdi v Rusiji, leto kasneje pa še pokal vzhodne Evrope (GPA).

Dokazuje, da ta šport ni le domena moških

V karieri je tudi kasneje osvojila različne naslove prvenstev in postavila več rekordov. Leta 2018 je postala tudi trenerka bodibildinga. Od takrat pomaga tistim, ki želijo na tem področju dosegati podobne uspehe kot ona.

Rusinja navdihuje številne bodibilderke po svetu, ki so pred tem verjele, da je ta šport predvsem domena moških. V zasebnem življenju je srečno poročena. Njen mož je ravno tako bodibilder Vladislav Kuznetsov.

Dejala je tudi, da se identificira kot biseksualka. Zelo rada ima svoje oboževalce, s katerimi se povezuje na različnih družbenih omrežjih, trenutno predvsem na Facebooku in Instagramu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord