J. B. | 30. 10. 2022, 15:59

Srhljiva izpoved morilca iz trgovskega centra: "Bil sem ljubosumen na nogometaša, nisem se mogel ustaviti"

Instagram/Pablo Mari/posnetek zaslona/fotomontaža

V okolici Milana je pred dnevi prišlo do krvavega napada v nakupovalnem središču, v katerem je ena oseba izgubila življenje. Tarča napadalca je bil znani športnik.

V nakupovalnem središču Milanofiori v Assagu pri Milanu se je pred dnevi zgodila tragedija. Neuravnovešeni Andrea Tombolini, ki je že dlje časa trpel za psihičnimi težavami, je z nožem zabodel šest oseb. Prodajalec v trgovini je poškodbam podlegel, več sreče pa je imel španski nogometaš Pablo Mari.

Vrnil se bo čez dva meseca

Član Monze je bil zaboden v hrbet, zaradi dobre telesne pripravljenosti pa rane zanj niso bile usodne. Po dogodku so ga operirali, čez dva meseca se bo že lahko vrnil na zelenice.

Kot poroča La Gazzetta dello Sport, je Tombolini po dogodku policiji razkril, da je bil prav Pablo Mari njegova glavna tarča. Zakaj? Ker je bil ljubosumen na nogometaša!

"Ko sem videl, da je med strankami tudi nogometaš Milana (Pablo Mori sicer igra za Monzo, op. a.), sem začutil strašansko zavist. Z njim je vse v redu. Lepo živi. Ima vse. Jaz pa ne. Jaz sem bolan. Tako zelo sem mu zavidal, da sem ga zabodel z nožem, ki sem ga imel tedaj v roki. Lahko bi se tudi ustavil, toda nisem se mogel. Ne vem, kaj me je obsedlo, da sem zabodel še vse ostale ljudi," naj bi povedal 46-letni napadalec.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec