R.S. | 15. 9. 2022, 08:54

Kako lepa gesta! Tako se je Kate Middleton poklonila pokojni princesi Diani

Profimedia

Princesa Walesa vedno poskrbi, da svet ne pozabi na njeno pokojno taščo, princeso Diano. Tokrat je pozornost pritegnila z ...

40-letna Kate Middleton je na kraljičini procesiji nosila uhane, ki jih je pokojna princesa Diana dobila pred poroko s princem Charlesom leta 1981. Princesa Diana jih je naravnost oboževala, nosila jih na kraljevih turnejah po Avstraliji, Kanadi in Italiji.

Preveč ekstravagantno darilo

Podjetje Collingwood je Diani med obdobjem zaroke posodilo dragulje, vključno z dovršeno diamantno ogrlico in ujemajočimi se uhani, ki jih je nosila za portretno sejo z lordom Snowdonom. Diani naj bi želelo ogrlico in uhane podariti kot poročno darilo, a so jih v palači opozorili, da bi bilo darilo preveč ekstravagantno. Namesto tega je dobila diamantne in biserne uhane.

Profimedia

Nosila jih je tudi na zabavi Vanity Faira novembra 1994, njena takratna obleka pa je postala ikonična. 

Očitno jih obožuje tudi Kate Middleton

Po njeni smrti je kar nekaj njenih stvari v last dobila Kate Middleton, med drugim tudi ikonične uhane. Kate jih je nosila večkrat, tudi na svojem uradnem portretu, objavljenem ob njenem 40. rojstnem dnevu v začetku tega leta. Kombinirala jih je z biserno broško, ki pripada kraljici.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord