E. Č. | 16. 4. 2024, 11:07

Umrla zvezdnica TikToka, ki jo je spremljalo skoraj 200.000 ljudi

Profimedia/fotomontaža

Številni uporabniki TikToka žalujejo, nenadoma in povsem nepričakovano je umrla priljubljena zvezdnica.

The Sun poroča o smrti priljubljene zvezdnice TikToka, ki ji je na tem družbenem omrežju sledilo skoraj 200.000 ljudi, njene objave pa so ji prinesle kar 5 milijonov všečkov. Kyle Marisa Roth je bila stara komaj 36 let, njena družina pa je sporočila, da vzrok smrti za zdaj še ni znan.

Kyle Marisa Roth je na TikToku komentirala predvsem zvezdnike, vsak svoj prispevek pa je začela z besedami, ki so postale njen zaščitni znak: "Želiš več? Dala ti bom več!" "Moja sestra Kyle Marisa je prejšnji teden umrla. Kot družina še vedno predelujemo in se odločamo, kako bomo ustrezno proslavili in počastili njeno življenje," je sporočila sestra Lindsay Roth.

@thekylemarisa_ #greenscreen lolz #blinditems #tea #gossip #gossipgirlhere #hollywood #celebrity #timotheechalamet #paulatreides #wonkamovie #wonka #dunemovie #dune #kyliejenner #kyliecosmetics #kardashians #kimkardashian #khloekardashian #yachtgirl #leonardodicaprio ♬ Take On Me - yourmusic4ever

Kyle Marisa Roth je imela v preteklosti resne zdravstvene težave, večkrat je na glas in odkrito govorila o bitki z rakom na debelem črevesju. Toda bitko je pred časom dobila, v tem trenutku pa prav tako še ni znano, kakšno vlogo so imele njene pretekle zdravstvene težave pri njeni nenadni smrti, če sploh kakšno.

"Ne vemo še, kaj se je zgodilo. Vsi pa dobro vemo, da je Kyle Marisa s svojim humorjem, inteligenco, klepetavostjo in športnim duhom ganila in se dotaknila številnih ljudi. Imela je toliko različnih talentov," je dodala Lindsay Roth.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord