Uredništvo | 7. 8. 2023, 06:00

Tragična smrt: manekenka umrla kmalu po tem, ko je napovedala svoj pogreb

Posnetek zaslona/Instagram/Ariana Viera

Javnost je novica o smrti lepotice šokirala tudi zato, ker se je zgodila le dva meseca po tem, ko je na Instagramu objavila srhljiv video, v katerem je napovedala svoj pogreb. 

V grozljivi prometni nesreči je umrla Ariana Viera, aktualna lepotna kraljica Venezuele. Lepotica bi morala zastopati svojo državo na izboru za mis Latinske Amerike 2023, poročajo tuji mediji. Nesreča se je sicer zgodila že 13. julija v Orlandu na Floridi, žalostno novico pa je nedavno na družbenem omrežju potrdila njena mama Vivian Ochoa.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Valentina (@arianaviera__)

Po maminih besedah naj bi manekenka med vožnjo zaspala za volanom in se zaletela v avto pred njo. Čeprav je reševalno vozilo prispelo v kratkem času, je misica umrla na poti v bolnišnico. "Oživili so jo in takrat je doživela srčni napad. Ponovno je oživela, vendar je umrla, medtem ko so jo odpeljali na travmatologijo," The Sun povzema besede skrušene mame.  

Javnost je novica o smrti lepotice šokirala, med drugim tudi zato, ker se je zgodila le dva meseca po tem, ko je na Instagramu objavila srhljiv video o svojem pogrebu. "Snemam se za svoj prihodnji pogreb, saj sem vedno jaz tista, ki posname videoposnetke, nihče tega ne počne namesto mene." Pod objavo so se zgrnili številni komentarji užaloščenih oboževalcev. "Kako žalostno, moj bog, in zdaj, ko sem videla ta videoposnetek, ki se je zdaj uresničil, mi daje toliko bolečine, da mislim, da je bila vse le igra," je zapisala sledilka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Valentina (@arianaviera__)

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol