Uredništvo | 6. 9. 2023, 11:32

Tragedija na morju: člana posadke sta moškega, ki se je poskušal vkrcati na trajekt, potisnila v smrt (VIDEO)

Twitter/posnetek zaslona

Pristaniška uprava izvaja vse potrebne ukrepe za razjasnitev primera.

V Grčiji se je zgodil grozljiv incident. 36-letnik se je poskušal vkrcati na trajekt Blue Horizon za Kreto, dva člana posadke pa sta ga potisnila z ladje. Moški je padel v morje in umrl. 

Na družbenih omrežjih so se pojavili posnetki, na katerih je videti, kako člani posadke odrivajo 36-letnega potnika, ki je zamujal, a se vseeno poskušal vkrcati na ladjo. Potnik je izgubil ravnotežje, padel v morje in na žalost izgubil življenje. Ali se je ob tem udaril v glavo, ni znano, poroča Daily Mail. Potnika so kmalu po incidentu nezavestnega potegnili iz vode, ladja pa naj bi plula naprej proti Heraklionu, kot da se ni nič zgodilo. 

Očividci so menili, da sta člana posadke potisnila zamudnika s trajekta, ker ni imel vozovnice - kljub temu, da jo potniki lahko kupijo na krovu. Po grozljivem incidentu se je moral trajekt naposled vendarle vrniti v pristanišče Pirej, kapitan in člani posadke pa so bili aretirani. Pristaniška uprava v Pireju izvaja vse potrebne ukrepe za razjasnitev primera, še poročajo tuji mediji. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol