K. Ž. | 6. 12. 2023, 15:47

Pogrebnik med delom doživel šok svojega življenja (odprl je vrečo za trupla, ko ...)

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Pogrebnik je doživel izjemno neprijetno presenečenje, ko je želel pripraviti žensko truplo na pogreb.

Večji nesporazum je preteklo soboto pretresel zaposlene v pogrebnem zavodu v mestu Sao Jose v Braziliji. 90-letna Norma Silveira je bila namreč zaradi hude okužbe sečil razglašena za mrtvo, njeno truplo pa so zaposleni položili v vrečo za trupla. Vendar je bil pogrebni delavec neizmerno presenečen, ko je ugotovil, da je starejša ženska še vedno živa, poroča avstrijski portal oe24.

"Ko je odprl vrečo, je ženska zelo šibko dihala. Ker ni bila pri zavesti, ni mogla prositi za pomoč," je povedal negovalec. Svojci prav tako niso dobili priložnosti, da bi se od nje dostojno poslovili.

Preberite še:

Po skoraj dveh urah v zaprti vreči so žensko, za katero so sprva menili, da je mrtva, končno odpeljali v bolnišnico. Toda novo odkrito življenje ni trajalo dolgo. Naslednje jutro so jo namreč zopet razglasili za mrtvo, a tokrat ni prišlo do napake.

Natančen vzrok smrti za zdaj še ostaja skrivnost. Njena smrt je tako lahko posledica neustreznega zdravljenja oziroma bolezni. Na uradnem mrliškem listu pa je medtem kot vzrok smrti naveden septični šok.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol