R.S. | 12. 2. 2024, 15:14

Grozljivi prizori na letalu: Nemec izbruhal litre krvi, nato pa umrl

Profimedia

Potniki bodo še dolgo časa imeli nočne more ...

Potniki, ki so z letalsko družbo Lufthansa potovali iz Bangkoka v München, ne bodo nikoli pozabili grozljive prizore, ki so jim bili navzoči. 63-letni Nemec je namreč na letalu umrl, stene letala pa so bile umazane s krvjo. 

Kaj se je zgodilo?

Na krov letala sta se vkrcala dva Nemca, starejši moški in njegova žena. Moški naj bi izgledal že ob prihodu na letalo izredno slabo, njegovo stanje se je iz minute v minuto slabšalo, poroča Sky News. Nemec se je močno znojil, prav tako je imel težave z dihanjem. Žena je zaskrbljenemu osebju zatrdila, da gre le za utrujenost, ker je tekel, da bi ujel let. 

Profimedia

Nato se je stanje moškega zelo poslabšalo. Začel je močno pljuvati kri, potem mu je začela kri teči še iz ust in nosu. Potniki so bili prestrašeni in so kričali. 63-letnik naj bi izkašljal ogromne količine krvi, posledično so bile tudi stene letala umazane s krvjo. Moškega je osebje oživljalo pol ure, vendar neuspešno. Zaradi njegove smrti se je letalo obrnilo in vrnilo v tajsko prestolnico. Lufthansa je potnikom uredila nadomestne letalske prevoze. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol