R.S. | 2. 8. 2022, 18:24

V jezeru našli truplo 14-letnice

Newsflash

Bližnji so jo opisali kot prijetno in sramežljivo deklico. Ugrabitve mladoletne osebe, spolnega napada in umora je osumljen 29-letnik. 

Nemčija je v šoku. Ob jezeru Teufelssee blizu Berlina so našli truplo 14-letne Nemke, ki je izginila 21. julija. Policijo naj bi do trupla pripeljal glavni osumljenec. 

Ayeen Ambs, ki so jo bližnji opisali kot prijetno in sramežljivo deklico, naj bi odpeljali izpred družinske hiše, policisti pa še niso prepričani, ali je odšla prostovoljno ali ne. Njeno truplo se je nahajalo 299 kilometrov od njene domače vasi. 

Veliko neznank

Ugrabitve mladoletne osebe, spolnega napada in umora je osumljen 29-letnik, ki si je z žrtvijo dopisoval prek spleta več tednov pred njeno smrtjo. Policisti še nimajo informacij, kako je bila 14-letnica umorjena, so pa v stanovanju osumljenca našli njena oblačila. 

29-letnik naj bi bil del rehabilitacijskega programa, potem ko je bil izpuščen po poskusu posilstva 11-letne deklice, ko je bil star 14 let. Od leta 2007 do 2017 se je zdravil pri psihiatru.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ