Uredništvo | 22. 11. 2023, 12:44

Vse oči uprte v valižansko princeso Catherine: ko je stopila iz avtomobila, ji je ...

Profimedia

Spominjala je na princeso Diano.

Valižanska princesa Catherine vedno očara s svojo lepoto. Na srečanju s predsednikom in prvo damo Južne Koreje je nosila rdečo obleko do kolen, rdeč plašč, na glavi pa je imela velik rdeč klobuk. Ko je stopila iz avtomobila, se ji je obleka nehote dvignila nad kolena, s tem pa je mnoge spomnila na prizore pokojne princese Diane, ki so jo v enakih pozah fotografirali v črni, tako imenovani maščevalni obleki. 

Valižanska princesa je vedno v središču pozornosti.

Valižanska princesa je vedno v središču pozornosti.

Profimedia

Zavidanja vredna postava

Princesa je pozornost pritegnila predvsem zaradi izklesanih nog. 41-letnica ima kljub trem otrokom zavidanja vredno postavo, ki je posledica trdega dela. V preteklosti je že večkrat priznala, da obožuje preživljati prosti čas v naravi, ljubezen do gibanja pa skuša prenesti tudi na svoje otroke. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taç Veliaht Royal Magazini (@katemiddletonekspertizi)

Rojena športnica

Princesa ne skriva, da že od nekdaj obožuje šport. Najraje igra hokej, dobra pa je tudi v tenisu. Uživa v teku in visokointenzivni vadbi za moč in kondicijo. Strokovnjaki se strinjajo, da so njene izklesane noge posledica pilatesa na reformerjih. Posebnost pilatesa na reformerjih je drsna podloga, ki je z vrvjo vpeta med vzmeti. Nestabilna drsna površina omogoča intenzivnejšo uporabo mišičnih skupin, sila vzmeti pa omogoča mehansko naravnejši upor.

Različne možnosti položaja telesa dovoljujejo nešteto različic vaj. Tako se prek ležečega, sedečega, klečečega in stoječega položaja, z večjo ali manjšo podporno ploskvijo, zadovoljujejo načela propriocepcije, krepitev stabilnosti trupa in pospeševanje nadzirane periferne mobilnosti. Pilates na reformerjih je v Združenem kraljestvu postal izredno priljubljen pred 15 leti, obožujeta ga tudi manekenki Claudia Schiffer in Elle Macpherson.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol