T. R. K. | 18. 3. 2024, 09:55

Ugibanj je končno konec: po operaciji so princeso Catherine končno ujeli v javnosti

Profimedia

Valižanska princesa Catherine naj bi bila konec tedna med obiskom lokalne kmetijske trgovine videti "srečna, zdrava in sproščena". Sicer je bilo to prvič, da se je po operaciji trebuha pojavila v javnosti.

V soboto so valižansko princeso Catherine in Williama videli na enem od njunih najljubših krajev v Windsorju, približno kilometer od njune hiše v Adelaide Cottage, ko sta si ogledovala športno udejstvovanje svojih treh otrok- desetletnega Georgea, osemletne Charlotte in petletnega Louisa.

Britanska javnost je bila sicer vse bolj zaskrbljena zaradi zdravstvenega stanja princese in jim to, da so jo lahko videli v javnosti, zagotovo predstavlja olajšanje.

Čeprav zakoncev niso fotografirali, saj Catherine okreva in so se novinarji držali njune zahteve po zasebnosti, je po poročanjih vzpodbudno videti, da se bo prinčeva žena kmalu lahko vrnila k svojim uradnim kraljevim obveznostim, poroča Daily Mail.

Profimedia

Princesa, ki se je v javnosti sicer nazadnje pojavila na božični večer v Sandringhamu, naj bi se po ugibanjih na opravljanje javnih dolžnosti vrnila po 17. aprilu, ko bodo otroci po velikonočnih počitnicah spet začeli obiskovati šolo Lamrook v bližini Ascota.

Govori se tudi, da bi se lahko Kate vrnila tudi že prej in da se bo morda že udeležila vsakoletne velikonočne maše v kapeli svetega Jurija na posestvu Windsor.

Namigovanja o zgodnji vrnitvi in tem, da so jo opazili v Windsorju prihajajo le nekaj dni po tem, ko je bila princesa minuli ponedeljek fotografirana na zadnjem sedežu avtomobila skupaj s princem Williamom, ko sta zapuščala grad Windsor. Pojavljala so se sicer ugibanja, da naj bi šlo za njeno dvojnico.

Valižanski princ je bil na poti v Westminstrsko opatijo na tradicionalno mašo ob dnevu Commonwealtha, medtem ko je bila Catherine po poročanju MailOnline na "zasebnem sestanku".  

Na spletu so se pojavile številne govorice

V zadnjih tednih so se na družbenih omrežjih in v tujih medijih pojavile številne govorice o razlogih, zakaj Catherine ni bilo videti na spregled, čeprav je Kensingtonska palača predstavila časovni načrt njenega okrevanja.

Opazili smo lahko trditve, da naj bi okrevala po brazilskem dvigu zadnjice in celo teorijo, ki jo je sprožil novinar na španski televiziji, da je v komi. Nekateri so se šalili, da je bila tekmovalka v britanski različici šova Kdo si ti? Zvezde pod masko, drugi so šli še tako daleč, da so trdili, da so jo izločili iz kraljeve družine.

Absurdne trditve so se še okrepile, ko je princesa prevzela krivdo za družinsko fotografijo, ki jo je Kensingtonska palača objavila ob materinskem dnevu in ki jo je šest najboljših svetovnih fotografskih agencij skritiziralo, saj trdijo, da je bila fotografija "zmanipulirana".

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol