17. 5. 2022, 07:29

Vam je všeč? 74-letna mama Elona Muska na naslovnici v kopalkah

Profimedia

"O tem si nikoli nisem drznila sanjati," je o vabilu povedala mama najbogatejšega Zemljana. 

Maye Musk pri 74 letih krasi naslovnico revije Sports Illustrated. Svojega navdušenja ne skriva. "Tako sem vesela, da sem pri 74 letih na naslovnici Sports Illustrated. Skrajni čas je že bil," je napisala zraven fotografije, na kateri z oranžno-belimi kopalkami pozira med palmami. 

Starejše ženske se bodo počutile boljše

"Nikoli si nisem mogla predstavljati, da bi kdo na naslovnici hotel imeti 74-letnico, še posebej v kopalkah," je Musk zaupala reviji People. "Mislim, da se bodo zdaj 70-letne ženske počutile bolj udobno pri plavanju, prav tako ženske v dvajsetih in tridesetih," je še dodala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Fotograf Yu Tsai je Muskovo slikal v mali obmorski državi Belize, 74-letnica pa je pohvalila ekipo in poudarila, da se je tudi zaradi njih počutila udobno v svoji koži. Maye Musk se je tako pridružila vplivnici Kim Kardashian, pevki Ciari in manekenki Yumi Nu, ki so prav tako obrazi revije Sports Illustrated letošnje leto. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Pri Sports Illustrated se v zadnjih letih trudijo objavljati raznolike ženske.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Prva temnopolta manekenka s samostojno naslovnico je bila leta 1997 Tyra Banks. Prva mankeneka z oblinami, ki so jo postavili na naslovnico, je bila leta 2016 Ashley Graham, leta 2020 pa je bila med manekenkami prvič transspolna ženska, Brazilka Valentina Sampaio.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord