9. 6. 2022, 21:30

Luka Jezeršek v oddaji imel romantično večerjo, kot je še ni bilo

POP TV/fotomontaža

Tokratna kuharska oddaja Masterchef je bila vse in še več od tega, kar smo pričakovali. Postregla je z ljubezenskimi jedmi in romantičnimi trenutki: "Samo midva."

Tekmovalci so se v kuharski oddaji MasterChef borili za prvo mesto med najboljšimi štirimi kuharji letošnje sezone.

Na balkon je sicer odšel 29-letni Luka Novak, ki je postregel z izjemno morsko jedjo, a pot do tja ni bila preprosta. 

Sprva se je mimo nas sprehodila skrivnostna dama

Spomnimo, da smo ugotavljali, kaj natanko bi se lahko zgodilo v oddaji, za katero je produkcijska ekipa napovedovala, da bo polna romantike. In ne samo to, namigovali so, da bo tokrat najbolj presenečen Luka Jezeršek. 

Na družbenih omrežjih so objavili posnetek, v katerem se mimo objektiva sprehodi skrivnostna dama, v njem pa član ekipe namigne: "Imamo presenečenje za Luko!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOYO (@voyo_slovenija)

Kako se je zgodilo: romantična večerja za dva 

Kuharski mojstri Bine Volčič, Karim Merdjadi in Luka Jezeršek so v začektu oddaje napovedali, da bodo tekmovalci pripravljali prav posebno jed za prav poseben par. Takrat se Luki ni niti sanjalo, da bo prav on tisti, ki bo del častne romantične večerje. 

Izbrali so tekmovalce, ki so pripravili trihodni meni, nato je sledilo čudovito presenečenje. Skozi vrata je namreč stopila Lukova žena Aleksandra.

Nosila je čudovito srebrno oprijeto obleko, ob prihodu pa je popolnoma presenečen Luka skoraj obnemel. 

Facebook/MasterChef Slovenija

Usedla sta se za mizo, ko je Luka rekel: "Že dolgo sva se pogovarjala, da bova to storila," na kar je Aleksandra dodala: "Samo midva v dvoje." 

POP TV

Zakonca Jezeršek sta tako doživela čudovit večer, pri čemer sta ocenila tudi, da je predjed Luke Novaka tista, ki si zasluži balkona. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.