D. D. | 26. 8. 2023, 10:00

Lastnik vile na Jadranu nudi brezplačno nastanitev za vse leto: "Trik je v tem, da je to …"

Profimedia

Lastnik ponuja tudi možnost dodatnega zaslužka v glavni sezoni.

Lastnik novogradnje v Splitu se je odločil za nenavadno potezo. Skozi vse leto ponuja brezplačno nastanitev v apartmaju s plačanimi stroški. Seveda taka ponudba zahteva tudi nekaj v zameno. Kdor se bo odločil, da sprejme ponudbo, se bo moral v sezoni preseliti v manjšo garsonjero, lastnik pa pričakuje tudi, da bo novi stanovalec urejal vrt in čistil bazen. 

"Brezplačna nastanitev v zameno za vzdrževanje bazena in okolice za eno osebo ali par v objektu v predmestju Splita. Pet mesecev namestitve v opremljeni garsonjeri, ostali del leta v enem od apartmajev v objektu. Vsi stroški plačani," je zapisal ponudnik oglasa v Facebook skupini in dodal, da ponuja tudi možnost dodatnega zaslužka v sezoni.

Pogoj je, da stanovalec ureja okolico in čisti bazen. (Fotografija je simbolična)

Pogoj je, da stanovalec ureja okolico in čisti bazen. (Fotografija je simbolična)

Profimedia

Vse, kar potrebujete za udobno bivanje

Lastnik objekta, ki je želel ostati neimenovan, je za Slobodno Dalmacijo povedal, da živi v Dubrovniku, možnost brezplačne namestitve pa je želel ponuditi nekomu, ki lahko ves čas skrbi za apartma.

"Zgodba je pravzaprav zelo enostavna. Trik je v tem, da gre to v moj prid, torej mojemu poslovnemu interesu, tako da je zadovoljstvo obojestransko. Dobro za tistega, ki se vseli, in dobro zame," pravi dobrodelnež.

"V turizmu sem že 20 let in moram zaupati ljudem. Pred nekaj leti sem se tudi sam srečal s tatvino v stanovanju in tatu smo zelo hitro odkrili. Območje ima kamere in seveda bo oseba posredovala svoje podatke, zaradi preventive. Menim, da tisti, ki gre delati nekaj slabega, krasti ali na primer ne upošteva edinega pogoja, ki sem ga postavil v oglasu, dejansko škoduje sebi. Jaz bom zlahka našel zamenjavo, oni pa bodo težko našli boljše pogoje," hrvaški medij povzema njegove besede. 

Kandidati so že in ko bo opravil razgovore, se bo odločil, kdo se bo vselil. Stavba ima jedilnico, prostor za sedenje, kuhinjo z ustreznimi kuhinjskimi pripomočki, teraso in balkon s pogledom na morje, kopalnico s kadjo in prho, zasebno parkirišče - vse kar potrebujete za udobno bivanje, še piše Slobodna Dalmacija.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol