R. K. | 7. 9. 2023, 15:09

Saj ni res, pa je: voznica kljub prižgani signalizaciji zapeljala na železniško progo in izstopila iz vozila (VIDEO)

Facebook/Novi Grad Info

Namesto da bi vozilo čim prej umaknila, ga je pustila na progi in stekla iz kadra.

Po družbenih omrežjih je zaokrožil pretresljiv posnetek prometne nesreče, ki se je 3. septembra malo pred 16. uro zgodila v mestu Prijedor v Bosni in Hercegovini. Video, ki ga je posnela kamera Železnic Republike Srpske, prikazuje osebni avtomobil znamke Volkswagen, ki je kljub opozorilnim svetlobnim signalom, tik preden so se spustile zapornice, zapeljal na železniško progo. Nato se je vozilo na progi nenadoma ustavilo.

Voznica v nekem trenutku stekla iz kadra

Nekaj trenutkov zatem je iz avta izstopila vidno pretresena ženska, se nekajkrat ozrla naokoli in stekla proti bližnjemu avtomobilu. Na posnetku je videti kako je odprla vrata na sopotnikovi strani, nekaj panično poskušala pojasniti vozniku, nato pa vrata zaprla in stekla iz kadra. Avtomobil, ob katerem se je ustavila, se je z vzvratno vožnjo v isti smeri umaknil skupaj z njo. Potem je bilo nekaj vse mirno, dokler ni v avtomobil trčil vlak, ki se mu je uspelo ustaviti šele nekaj metrov kasneje.

Facebook/Novi Grad Info

Ljudje nad nespametnim ravnanjem ogorčeni

Posnetek, ki ga je na Facebooku delilo več spletnih medijev, je razburil mnoge uporabnike. Nekateri so prepričani, da bi bilo treba voznici odvzeti vozniško dovoljenje, spet drugi so izpostavili dolžino posnetka, ki je dolg nekaj več kot eno minuto. V dobrih 60 sekundah, kolikor je trajalo do prihoda vlaka, bi lahko bila voznica po mnenju uporabnikov že zdavnaj na varnem. Oglasila se je tudi uporabnica, ki je namignila, da bi lahko bilo za ravnanje voznice kriva tudi okvara na avtomobilu.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol