18. 4. 2022, 20:47

Cristiano Ronaldo objavil tragično novico iz zasebnega življenja: "Mali fant, ti si naš angel"

Profimedia
Cristiano Ronaldo objavil tragično novico iz zasebnega življenja: "Mali fant, ti si naš angel" (foto: Profimedia)

Smrt otroka je najhujši občutek, ki ga lahko doživi starš. Žalostno novico in svoje občutke ob izgubi je javnosti sporočil eden izmed najboljših nogometašev na svetu. 

Eden najbolj znanih parov na svetu, Cristiano Ronaldo in njegova Georgina, sta na svojih Instagram profilih delila osebno in tragično novico. Georgina je namreč rodila dvojčka - fantka in punčko - a je fantek po porodu preminil. 

"Z najglobljo žalostjo oznanjamo smrt našega fanta. To je največja bolečina, ki jo starši lahko občutijo. Že samo rojstvo naše punčke nam daje moč, da živimo ta trenutek z malo upanja in sreče," je zapisal. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Pri tem se ni pozabil zahvaliti vsem, ki so jima med in po porodu nudili največjo podporo, kot je zapisal: "Zdravnikom in medicinskim sestram se zahvaljujemo za vso oskrbo in podporo, v tem težkem času se borimo, a si želimo tudi zasebnosti." 

Mali fant, ti si naš angel. Ljubili te bomo za vedno," je Cristiano zapisal ob objavi na Instagramu.

Izrekanju sožalj ob družinski izgubi se je pridružila tudi njegova nogometna ekipa Manchester United. Na Twitterju so v objavi zapisali: "tvoja bolečina je naša bolečina." 

Glas se je med eksluzivnim poročanjem o novici na programu Sky Sports News zatikal tudi napovedovalcu, ki je ob koncu rekel: "pošiljam vam vso svojo ljubezen." 

Ronaldo je oktobra lani sporočil, da s partnerko pričakujeta dvojčke. Ta naj bi se pridružila enajstletnemu Cristianu mlajšemu, štiriletnima dvojčkova Evi in Mateu, ki sta jih rodili nadomestni mami in štiriletni Alani Martini

Par je skupaj od leta 2016, ko je Ronaldo igral za madridski Real. Leto kasneje je Ronaldo javnosti zaupal, da si želi imeti sedem otrok, kar bi se skladalo z njegovo številko dresa. Lani je željo po več otrocih potrdila tudi njegova partnerka. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.