A. B. | 5. 7. 2022, 18:21

Zgodovinski trenutek v kraljevi družini! Kate Middleton tako navdušila, da so ji ponudili službo

Profimedia

Kate Middleton je ženska več talentov, kar je javnosti že večkrat tudi dokazala. Njen talent je v njej tokrat prepoznal tudi urednik priznane revije. Ne boste verjeli, nad čem je bil tako navdušen. 

Kate Middleton je po navadi tista, ki izjemno rada fotografira svoje otroke, a tokrat je objektiv usmerila v nekoga drugega. Fotografirala je namreč Camillo Parker- Bowles, vojvodinjo Cornwalla, fotografija pa je pristala na naslovnici britanske revije Country Life. 

Fotografija nosi prav poseben pomen 

Camilla bo 17. julija praznovala 75. rojstni dan, zato so se v reviji Country Life odločili, da ji namenijo prav posebno izdajo revije in jo umestijo na naslovnico. 

Kate jo je fotografirala, medtem ko se je sproščala na vrtu domačega Raymilla v Wiltshiru. 

Na portretu Camilla nosi modro-belo cvetlično obleko in drži košaro napolnjeno s pelargonijami, ki so pripravljene za sajenje. Camilla je sicer strastna vrtnarka, ki je že 17 let poročena s Kateinim tastom, princem Charlesom. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Camilla je tretja kraljeva oseba, ki je gostovala pri urejanju revije. Prvi je bil princ Charles, ki je to storil ob svojem 65. rojstnem dnevu leta 2013 in 70. letu 2018, kar je bila najbolje prodajana številka vseh časov. Leta 2020 je princesa Anne prevzela krmilo številke za 29. julij v počastitev svojega 70. rojstnega dne.

Camilla si je za fotografinjo želela Kate 

Po navedbah medija Telegraf je urednik Country Life Mark Hedges vprašal Camillo o tem, katero fotograrfijo si želi na naslovnici, na kar je dejala, da si zares želi fotografije Kate. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Country Life Magazine (@countrylifemagazine)

Urednik je kar nekaj trenutkov premišljeval o tem, kdo je profesionalna fotografinja po imenu Kate, kot je pojasnil za Telegraf: "Potem sem nenadoma dojel, kaj je mislila - ena najbolj neverjetnih stvari, ki se lahko zgodijo," je povedal in nadaljeval:

"Ugotovil sem, da je to ena izmed lažjih stvari, ki jim lahko prikimam."

Gre za zgodovinski trenutek v kraljevi družini

Hedges je v izjavi dejal, da je revija "navdušena" nad fotografijami: "Zavedamo se, da je to prvič, da je vojvodinja Cambriška posnela formalni portret vojvodinje Cornwallske za revijo," je dejal in dodal:

"Počaščeni smo, da smo bili izbrani kot prvi, ki bodo lahko objavili to čudovito fotografijo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Ob tem pa je pripomnil: "Fotografije so odlične in z veseljem bi vojvodinji Cambriški ponudili še eno naročilo!"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.