R.S. | 8. 2. 2023, 06:58

Znan je vzrok smrti ravnateljice, njenega moža in 7-letne hčerke

Twitter/Diana6197Davis

Ravnateljica prestižne zasebne šole je v podkastu povedala, da je njena družina v zadnjem letu šla čez veliko sprememb. Nekaj tednov kasneje so bili vsi mrtvi. Kaj se je zgodilo? 

Na območju šole Epson College so v nedeljo zjutraj našli truplo ravnateljice Emme Pattison, njenega moža in njune sedemletne hčerke. Epsom College je elitna zasebna šola za učence, stare od 11 do 18 let. Letno šolanje učencev stane več kot 45.000 evrov. 

Kaj se je pravzaprav zgodilo?

Policisti so takoj dejali, da predvidevajo, da gre za osamljen incident, v katerega niso vpletene tretje osebe, a niso razkrili več informacij.

Zdaj je znano, da je 39-letni George Pattison ustrelil 45-letno Emmo Pattison in njuno sedemletno hčerko Lettie, nato je sodil sebi. Pred tragedijo je ravnateljica klicala sestro, kateri je izrazila svojo skrb. Do prihoda sestre so bili že vsi družinski člani mrtvi. 

Policija v Surreyju je potrdila, da je našla orožje in da primer obravnava kot preiskavo umora brez "vpletenosti tretjih oseb".  

Težave v zakonu

Zakonca sta se poročila leta 2011, pet let kasneje pa je 39-letnik prijavil svojo ženo, ker naj bi ga udarila. Policisti so se z njo pogovorili, vendar je mož obtožbo hitro umaknil, češ da je nepomembna. V zadnjem letu sta oba zakonca zamenjala službi, kar je bila za družino velika sprememba. To je ravnateljica pred nekaj tedni poudarila tudi v podkastu.

"Preselili smo se, kupili smo psa. Jaz sem dobila novo službo, mož je dobil novo službo. To ni bilo v prvotnem načrtu. Moja hčerka je začela obiskovati novo šolo, tako da je bilo za nas kot družino veliko sprememb," je povedala.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol