2. 6. 2022, 17:30

Zvezdniki razdeljeni, kdo podpira Johnnyja in kdo Amber?

Profimedia/fotomontaža

Po družbenih omrežjih so zaokrožili številni odzivi na odmevno razsodbo ameriškega sodišča.

Razsodbo v primeru Johnnyja Deppa in njegove bivše žene Amber Heard so z odobravanjem pozdravile tudi številne znane osebnosti, ki s svojo podporo zvezdniku delili v objavah na družbenih omrežjih. Med njimi sta denimo manekenka Naomi Campbell in igralka Ashley Benson.

Številni odzivi na Johnnyjevo zahvalo

Sojenje, v katerem je Depp tožil Amber Heard zaradi obrekovanja, kar je tudi uspešno dokazal, je več tednov spremljala vsa svetovna javnost.

Depp se je vsem, ki so ga v zadnjem obdobju podpirali, zahvalil v objavi na Instagramu, s komentarji pa so se nato odzvali tudi številni zvezdniki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Manekenka Naomi Champbell se je denimo na Deppov zapis odzvala s srčki, v storyju, ki ga je delila na instagramu, pa je z belimi črkami na črno podlago napisala besedo Johnny. 

Podobno se je odzvala tudi igralka Ashley Benson, in sicer ravno tako s srčki v komentarju, na svojem Instagram profilu pa je delila igralčevo fotografijo ter ob njej pripisala "YESSSSS"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson)

Deppovo izjavo na Instagrami so všečkale tudi druge znane osebnosti, med njimi igralci in igralke LaKeith Stanfield, Zoe Saldana, Emma Roberts, Gemma Chan, Jennifer Aniston, Henry Golding, Joey King, Riley Keough, pa tudi Jason Momoa, ki je ob Amber Heard igral v filmu Aquaman.

Redki so podprli Amber

Nekaj pa je bilo tudi slavnih, ki so se postavili na stran Amber Heard, čeprav morda nekoliko manj očitno. Ena takšnih je ameriška igralka Amy Schumer, ki je objavila citat feministične pisateljice Glorie Steinem, s katerim je želela poudariti, da bo vsaka ženska, ki se ne obnaša v skaldu z ustaljenimi sdružbenii normami, zasmehovana. Zato morajo držati skupaj. Pri tem se sicer ni nanašala neposredno na nekdanjo soprogo Johnnyja Deppa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

Tudi objava Amy Schumer je prejela številne komentarje, vendar se komentatorji z njeno objavo večinoma ne strinjajo. Ena izmed redkih, ki so jo pospremili z odobravanjem, je igralka Lindey Lohan.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord