24. 11. 2020, 18:00 | Promocijska objava

Tako bi morali skrbeti za svojo kožo (glede na vašo starost)

Naša koža ima v dvajsetih, tridesetih ali štiridesetih letih različne potrebe in prav zato, ji moramo prisluhniti. Ampak ... kako?

Strategija za mlado kožo (20 let)

Pri 20. letih je koža sveža in manj prizadeta zato je pomembno predvsem, da kožo odstranjujete ličila, pazite na hidracijo in redno uporabljate vlažilno kremo z dodanim zaščitnim faktorjem.

Dovolj vlage v koži bo poskrbelo, da bodo izrazne linije na čelu in v kotičkih ust bolj polne, morebitne gubice pa bodo manj izrazite. Vse to je še toliko bolj pomembno, če je imate suh tip kože. V primeru, da se soočate še z mozolji in aknami, pa je nega lahko veliko kompleksnejša, zato poskrbite za temeljito čiščenje in ustrezne izdelke, ki ne bodo povzročali dodatnih nevšečnosti.

Strategija za kožo s prvimi gubicami (30-ta leta)

Za mnoge je 30. rojstni dan magična prelomnica v osebnem življenju, karieri in lepoti. Takrat začnemo opažati prve majhne mimične gubice, obenem se zmanjša naša toleranca za stres, raven kolagena v koži pa upade, kar vodi v suhost kože, pomanjkanje gladkosti in sijaja.

V svojo nego zato vključite izdelke, ki vsebujejo vitamin E, ki odpravi učinke stresa in tako poskrbi za svež videz kože, ter UV-filtre, ki pomagajo zaščititi kožo pred novimi gubami in t.i. 'fotostaranjem'. Ne pozabite pa niti na nočno kremo!

Strategija za zrelo kožo (45+)

Koža bo po 45. letu postala tanjša in izgubila svojo prožnost, v petdesetih pa se spremeni tudi barva polti, pojavijo se lahko barvni madeži ali razširjene kapilare, z zmanjšano prekrvavitvijo pa koža prejema manj hranil, izgublja prožnost, postane hrapava, suha in občutljiva za zunanje dejavnike.

Vloži vase, v svoje strasti - za kožo pa v izdelek, ki bo aktivno deloval proti gubam. Izberite izdelek, ki bo obenem izboljšal vitalnost kože in spodbudil nočni proces njenega obnavljanja.

Skupno vsem starostim in tipom kože pa naj bo temeljito čiščenje

Promocijsko gradivo Eggo

Ne glede na to, če vsakodnevno uporabljate ličila ali ne, je kožo potrebno vsak večer temeljito očistiti umazanije, ki se je na obrazu nabrala čez dan. Bakterije, ki se čez dan naberejo na obrazu, so namreč popolno okolje za nastanek nezaželenih mozoljev.

Priporočamo vam sonično napravo EGGO, ki je enostavna in zabavna za uporabo, hkrati pa izredno temeljita pri čiščenju. Eggo odstranjuje odmrle celice, nežno masira ter kožo pripravi na nadaljno nego. Uporabljajo jo ženske vseh starosti, ne glede na tip kože, saj je po uporabi koža gladka, mehka in sijoča.

Nad njim so navdušene tudi številne lepotne poznavalke in vplivnice, med njimi pa so tudi blogerka Ajda Sitar, model Anja Jenko in potovalna blogerka Katarina Benček.

Promocijsko gradivo Eggo

Naj EGGO postane vaš novi spremljevalec dnevne rutine čiščenja obraza.
Poiščite svojega na eggo.si.

Katero barvo boste izbrali - roza, modro ali turkizno?

Promocijsko gradivo Eggo