P.M. | 25. 2. 2024, 22:26

Tina Gaber ob fotografiji z Golobom v dvigalu: "Trenirkarji, pa to ..."

Instagram/Tina Gaber/posnetek zaslona

Ko boste fotografijo pogledali pobližje, boste tako videli, na kaj je namigovala premierjeva partnerica.

Nedelja je za nekatere dan za počitek, za druge pa dan za rekreacijo. Tina Gaber in Robert Golob kot kaže sodita med slednje, saj sta se ven odpravila v trenirkah. Po njunih zgornjih delih oblačil sicer najprej niti ni tako očitno, da sta športno oblečena. Sploh Golob je videti zelo elegantno v svojem plašču v kamelji barvi, ki je — mimogrede — zelo "in" to sezono. Niti malo ne bi bili presnečeni, če mu je nakup takšnega plašča svetovala kar njegova modno zelo osveščena partnerica, ki ima tudi sama na sebi plašč v podobni barvi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Kakorkoli, naj nas ne zavede eleganca na prvi pogled, spodaj sta namreč oba oblečena v trenirke - on v črno, njena pa je v svetlejši barvi. "Trenirkarji, pa to," je ob njuni nasmejani fotografiji zapisala Tina Gaber in poleg dodala emoji za moč. A trenirke lahko poleg svoje udobnosti in praktičnosti nosijo tudi sporočilo.

Spomnimo. Izraz "trenirkarji" je bil pred več kot desetletjem uporabljen z desnice za opis profila volivcev nekdanje stranke Pozitivna Slovenija, ki jo je vodil sedanji župan Ljubljane Zoran Janković. V njo je leta 2011 vstopil tudi Golob. Prav ljudje v trenirkah oziroma po Janezu Janši "trenirkarji", naj bi po prepričanju desnice Jankoviću takrat pomagali do zmage na parlamentarnih volitvah. A če pustimo politiko ob strani, je res tudi, da so trenirke del urbane kulture, so zelo modne in zelo "in". Še več, postale so vsakodnevno oblačilo številnih mladih in starejših in sploh niso nujno več povezane s športno dejavnostjo.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ